Rezultate înainte de contestaţii la etapa locală a Olimpiadei de limba şi literatura română (01.02.2019)

Rezultate înainte de contestaţii:

OLLR TM

OLAV TM

Lugoj

Potrivit Regulamentului specific privind organizarea şi desfăşurarea Olimpiadei de Limba şi literatura română (clasele V-VIII), lucrările pot fi vizualizate, iar rezultatele pot fi contestate. Desfăşurarea contestaţiilor se va realiza în două etape şi la liceu, conform deciziei comisiei de organizare.

Vizualizarea şi depunerea contestaţiilor vor avea loc la şcolile unde s-a desfăşurat proba scrisă.

Vizualizarea lucrărilor: luni, 04.02.2019, interval: 11.00-13.00

Depunerea contestaţiilor: luni, 04.02.2019, interval: 13.00-14.00

Art.20. (1) La toate etapele Olimpiadei, candidaţii pot contesta numai punctajul obţinut la proba A (scrisă).

(2) La toate etapele Olimpiadei, nu se admite depunerea contestaţiei de către altă persoană (părinte, profesor însoțitor, coleg etc.), în absența elevului în cauză.

 (4) La toate etapele Olimpiadei, contestațiile se desfășoară în două etape:

  1. a) înainte de depunerea contestației, elevul poate solicita vizualizarea lucrării, în prezența unui membru al Comisiei, cu posibilitatea oferirii de explicații privind evaluarea lucrării, dar fără a i se elibera o copie a acesteia.
  2. b) În situația în care elevul consideră că punctajul stabilit de comisie pentru lucrare nu este în concordanță cu baremul afișat, acesta poate depune contestaț

(5) Dreptul la contestație și posibilitatea de a vizualiza lucrarea au ca obiect exclusiv propria lucrare/propriul rezultat.

 (8) La toate etapele Olimpiadei, în urma reevaluării la contestaţii, punctajul se modifică numai dacă între punctajul iniţial şi cel obţinut la reevaluare este o diferenţă mai mare de cinci puncte.

(9) Pentru lucrările care, la evaluarea iniţială au obţinut între 95 şi 100 de puncte, punctajul final este cel acordat de comisia de contestaţii.

4 Responses to Rezultate înainte de contestaţii la etapa locală a Olimpiadei de limba şi literatura română (01.02.2019)

  1. Violeta says:

    Buna ziua,care este punctajul minim pt a trece in etapa judeteana? Multumesc!!

    • Bună ziua!Pe site-ul ISJ și pe acest blog sunt postate regulamentele pentru gimnaziu și liceu. La gimnaziu punctajul pentru calificarea la etapa județeană este de 80 de puncte, iar la liceu este de 85 de puncte.

  2. Camelia says:

    Cum aflăm cine se califică la etapa județeană?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *