Pregătire pentru BAC

Stimati colegi,
Adevărul și SIVECO lansează un proiect educațional dedicat pregătirii pentru examenul de bacalaureat.
Proiectul este dezvoltat de Adevărul în pateneriat cu SIVECO, iar lecțiile  sunt concepute de singura echipă din lume care a câștigat de două ori World Summit Award pentru eLearning și eInclusion.
Toți elevii din Romania au la dispozitie gratuit pe meditatii.adevarul.ro o serie de lecții digitale în format multimedia interactiv pentru matematică, informatică, logică, biologie, fizică, chimie, istorie, limba română, economie, filozofie și sociologie.
Lecțiile interactive sunt gândite asfel încât elevii să învețe mai ușor, mai eficient și să rețină mai repede informațiile, prin diagrame şi hărţi interactive, simulări, experimente, exerciţii, teste şi jocuri educaţionale.
În perioada următoare, secțiunea va fi îmbogățită și cu teste care să-i ajute pe elevi să-și verifice cunoștințele acumulate.
Parteneriatul dintre Adevărul și SIVECO va continua cu dezvoltarea unor lecții atractive și pentru gimnaziu și invățământul primar.
 
Accesul pe meditatii.adevarul.ro este gratuit și nu poate însemna decât o formă suplimentară de pregătire, un ajutor de care elevii dumneavoastră pot beneficia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *