Olimpiada de limba şi literatura română şi Olimpiada de limbi clasice – etapa locală

Stimaţi colegi, vă reamintesc că există câteva condiţii de respectat pentru a participa la etapa locală a olimpiadelor menţionate, informaţiile fiind cuprinse în adresele postate deja pe blog:

precizari-ollr-si-olc1

adresa-olimpiada-limbi-clasice-1

 

OLLR – etapa locală (25 februarie 2017)

În data de 25 februarie 2017, începând cu ora 10, se va desfășura etapa locală la Școala Gimnazială nr. 30 pentru gimnaziu.  Listele cu elevii participanți vor fi trimise în format electronic pe adresa de e-mail ollrjudet30@gmail.com până în data de  20 februarie 2017, ora 14. Listele trimise ulterior NU SE VOR LUA ÎN CONSIDERARE. Lista va fi completată conform tabelului EXCEL – MODEL.

 

În data de 25 februarie 2017, începând cu ora 10, se va desfășura etapa locală   la Colegiul Național Bănățean pentru  liceu.  Listele cu elevii participanți vor fi trimise în format electronic pe adresa de e-mail ollrcnb@gmail.com  până în data de 20 februarie 2017, ora 14. Listele trimise ulterior NU SE VOR LUA ÎN CONSIDERARE. Lista va fi completată conform tabelului EXCEL – MODEL.

 

În data de 25 februarie 2017, începând cu ora 10, se va desfășura etapa locală   la Colegiul Național Coriolan Brediceanu Lugoj –  pentru gimnaziu și  liceu, zona Lugoj .  Listele cu elevii participanți vor fi trimise în format electronic pe adresa de e-mail ollrcnb@gmail.com  până în data de 20 februarie 2017, ora 14. Listele trimise ulterior NU SE VOR LUA ÎN CONSIDERARE. Lista va fi completată conform tabelului EXCEL – MODEL

Olimpiada de limbi clasice – etapa județeană (26 februarie 2017)

În data de 26 februarie 2017, începând cu ora 10,00, se va desfășura etapa județeană a OLC la Liceul Pedagogic ”Carmen Sylva” Timișoara.

Unitățile de învățământ care participă cu elevi la concurs, vor trimite cel puțin un cadru didactic responsabil cu activitatea de supraveghere a probei scrise.

 

NORMA DE PARTICIPARE pentru etapa locală este următoarea:

numărul elevilor selectați   va fi dublul numărului de clase pe nivel, respectiv triplul numărului de clase pe nivel, pentru minorități,  din unitatea de învățământ.

 Cadrele didactice propuse pentru evaluare la fiecare etapă a olimpiadei, vor lua act de numire, prin decizie, confirmând prezența lor, telefonic, inspectorului școlar de specialitate. Acestea se vor prezenta la unitățile de învățământ unde se desfășoară olimpiada, începând cu ora 14,00.

 Elevii participanți vor avea acces în școala organizatoare  în intervalul   9,00 – 9,30.

Inscriere OLLR

Vă rog să respectaţi indicaţiile de completare a tabelului în format excel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *