Olimpiada de Limba şi literatura română – precizări pentru etapa judeţeană

Regulamentul specific privind organizarea şi desfăşurarea Olimpiadei de Limba şi literatura română (gimnaziu), aprobat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării ştiinţifice (nr. 271/25.09.2015) prevede la art. 18:

“Calificarea elevilor la etapele olimpiadei este condiționată de obținerea unui punctaj minim de 100 de puncte pentru elevii de la şcoli cu predare în limba română şi de 85 de puncte pentru elevii de la şcoli cu predare în limbile minorităţilor naţionale.”

Pentru liceu, Regulamentul specific privind organizarea şi desfăşurarea Olimpiadei de Limba şi literatura română clasele IX-XII, aprobat în 30.09.2015, precizează la articolul 8:

“Calificarea elevilor la etapele Olimpiadei este condiționată de obținerea unui punctaj minim de 100 de puncte, la etapa anterioară.”

Respectând prevederile menţionate, afişăm lista elevilor din cele trei centre de evaluare calificaţi la etapa judeţeană.

OLLR_elevi_GIMNAZIU_calificati_la_etapa_judeteana

OLLR_elevi_GIMNAZIU_MINORITATI_calificati_la_etapa_judeteana

OLLR_elevi_LICEU_calificati_la_etapa_judeteana

 

PRECIZARI REFERITOARE LA OLIMPIADE

1. OLIMPIADA DE LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ – ETAPA JUDEŢEANĂ SE VA DESFĂŞURA SÂMBĂTĂ, 27.02.2016, LA LICEUL CU PROGRAM SPORTIV BANATUL DIN TIMIŞOARA, ÎNCEPÂND CU ORA 10,00. ACCESUL ELEVILOR SE VA FACE ÎN INTERVALUL  9,00- 9,30.
2. OLIMPIADA DE LIMBI CLASICE –  ETAPA JUDEŢEANĂ SE VA DESFĂŞURA DUMINICĂ, 28.02.2016, LA LICEUL PEDAGOGIC “CARMEN SYLVA” DIN TIMIŞOARA, ÎNCEPÂND CU ORA 10,00. ACCESUL ELEVILOR SE VA FACE ÎN INTERVALUL  9,00- 9,30.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *