Invitație la seminar

Imagini inline 1

Stimati profesori,

                In perioada 24-26.02.2017, va invitam sa luati parte la seminarul gratuit Lions Quest  “Cum sa devin adult”, care se va desfasura la Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu din Timisoara, sub patronajul   Lions Club International(LCIF) si implementat in Romania, prin Cluburile Lions District 124 Romania, respectiv in Timisoara, sub coordonarea clubului Lions Diamond.
               Lions Quest este un program pentru  elevi si profesori,cu o vechime de peste 25 de ani,elaborat pe baza celor mai moderne cercetari in domeniul educatiei, care ajuta elevii:
  •  sa ia decizii informate si corecte
  • sa-si stabileasca obiective si sa-si asume responsabilitati
  • sa dezvolte relatii pozitive, sa recunoasca si sa gestioneze sentimentele
  •  sa inteleaga importanta serviciului in folosul comunitatii
  • sa comunice eficient      
  • ofera suport in lupta pentru prevenirea consumului de droguri, alcool si tigari   

                 Lions Quest este un curricullum de invatare sociala si emotionala SEL(social and emotional learning) care poate fi cu usurinta implementat in orele de dirigentie , in subiectele existente,sau in ore de sine statatoare pe baza unui suport tiparit pus la dispozitia cursantilor.

                La finalul seminarului, participantii vor primi diplome cu specificatia  ca seminarul acopera 25/28 de ore de continut si metodologia Programului Lions Quest-Life Skils,diploma care da dreptul participantului sa aplice la clasa metodele invatate.
                 Seminarul incepe vineri la ora 14,00 si se termina duminica,la ora 12,30 iar numarul de persoane care pot aplica este de maxim 30 de cursanti.
                 Inscrierile se fac la : GIRU NORICA,/Lions Diamond si membru in Comisia Lions Quest Romania-tel.0722 500951,email: noricagiru14@gmail.com
                 Multumim pentru sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Timis,doamnei Inspector Scolar General Prof.Aura Codruta Danielescu si doamnei Inspector Scolar General Adjunct ,Prof.Mihaela Petrov.
                                                      
        
                                                                                                                      Organizatori: Club Lions Diamond Timisoara
                                                                                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *