Concursul național de proză scurtă „Fănuș Neagu”, ediția a III-a, 2017

concurs Fanus N

FISA DE INSCRIERE Concurs Fanus Neagu

5 Responses to Concursul național de proză scurtă „Fănuș Neagu”, ediția a III-a, 2017

  1. Cîncescu Beatrice says:

    Buna dimineata,cu scuzele de rigoare pentru deranj, va rog sa imi spuneti daca dv stiti cine ar putea elibera adeverinta de participare la concursul literar, cf crt.21 din regulamentul acestuia. Nu reusesc sa aflu de la nimeni un raspuns…multumesc

    • Bună ziua! Conform regulamentului, ar trebui să solicitați dv. o adeverință și, din câte văd, în același regulament, principalii organizatori sunt Bilioteca Județeană Brăila (datele de contact sunt în antetul regulamentului) și Școala Gimnazială „Fănuș Neagu” Brăila (http://sc-fanus-neagu.scoli.edu.ro/). Încercați să-i contactați și anunțați-ne ce ați rezolvat.

  2. Cîncescu Beatrice says:

    Buna seara, nu am rezolvat nimic. Poate nu as fi asa insistenta daca nu as avea nevoie de adeverinta ca dovada a participarii…aceeasi situatie a fost si anul trecut. Multumesc!

    • Am sunat și eu, însă perioada concediilor nu este prea potrivită pentru a solicita o adeverință. Voi primi un răspuns săptămâna aceasta. Până atunci, folosindu-vă de fișa de înscriere și de lucrarea coordonată, puteți solicita o adeverință de la școala unde predați. Asta până veți primi adeverința din partea organizatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *