Activităţi educative la Liceul Tehnologic Transporturi Auto Timişoara

 „ZIUA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI”, „SERBAREA IERNII”, precum și „EMINESCU ȘI ETERNITATEA”, „STOP VIOLENȚEI!”, „DRAGOBETELE ÎN LUMEA COPIILOR” sunt acțiuni  desfăşurate de la începutul anului şcolar la Liceul Tehnologic Transporturi Auto Timișoara.
    Trebuie să vă mărturisesc faptul că, de Ziua Națională a României, elevii mei de gimnaziu au îmbrăcat costumul popular românesc și au recitat poezii în cadrul proiectului județean „ZIUA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI”, întreprins de liceul nostru.
    De asemenea, s-au depus eforturi uriașe pentru realizarea unui eveniment de amploare înaintea sărbătorilor de iarnă, în colaborare cu membrii Consiliului Consultativ al Cartierului Freidorf, iar rezultatele au fost îmbucurătoare: invitații au fost profund impresionați de reprezentațiile artistice, iar copiii s-au descurcat minunat pe scenă.
    Cu ocazia zilei de 15 ianuarie, am organizat un eveniment omagial dedicat poetului nostru național, iar în data de 24 februarie, am coordonat acțiunea educativă intitulată „DRAGOBETELE ÎN LUMEA COPIILOR”, care a constat în realizarea de către elevii clasei a VI-a a unor lucrări literare și plastice foarte reușite, expuse ulterior și pe panoul școlii.
        Un sprijin real în desfășurarea acestor activități extracurriculare mi l-au acordat domnii profesori Marian Suvergel și Nuțu Vlad-Rabota.

Mirela Hubali

 

Romani_de_pretutindeni_Liceul_Auto_VII_Timisoara_Hubali

Eminescu_Eternitatea_Auto_Timisoara_V-VIII

Stop_Violentei_Liceul_Auto_Timisoara_V_Hubali_Mirela

Dragobetele_in_lumea_Copiilor_Liceul_Auto_VI_Timisoara_Hubali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *